The Slovak Higher Education System and its Research Capacity

Udgivelses stedBrussels
ForlagEuropean University Association
StatusUdgivet - 2008

Jensen, H. T., Kralj, A., McQulllan, D., & Reichert, S. (2008). The Slovak Higher Education System and its Research Capacity: An EUA System Evaluation Report. Brussels: European University Association.
Jensen, Henrik Toft ; Kralj, Alojz ; McQulllan, Don ; Reichert, Sybille. / The Slovak Higher Education System and its Research Capacity : An EUA System Evaluation Report. Brussels : European University Association, 2008. 78 s.
@book{fb438140e46411dcb321000ea68e967b,
title = "The Slovak Higher Education System and its Research Capacity: An EUA System Evaluation Report",
author = "Jensen, {Henrik Toft} and Alojz Kralj and Don McQulllan and Sybille Reichert",
year = "2008",
language = "English",
publisher = "European University Association",
address = "Belgium",

Jensen, HT, Kralj, A, McQulllan, D & Reichert, S 2008, The Slovak Higher Education System and its Research Capacity: An EUA System Evaluation Report. European University Association, Brussels.

The Slovak Higher Education System and its Research Capacity : An EUA System Evaluation Report. / Jensen, Henrik Toft; Kralj, Alojz; McQulllan, Don; Reichert, Sybille.

Brussels : European University Association, 2008. 78 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The Slovak Higher Education System and its Research Capacity

T2 - An EUA System Evaluation Report

AU - Jensen, Henrik Toft

AU - Kralj, Alojz

AU - McQulllan, Don

AU - Reichert, Sybille

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Report

BT - The Slovak Higher Education System and its Research Capacity

PB - European University Association

CY - Brussels

Jensen HT, Kralj A, McQulllan D, Reichert S. The Slovak Higher Education System and its Research Capacity: An EUA System Evaluation Report. Brussels: European University Association, 2008. 78 s.