Thomas Blom Hansen

StatusUdgivet - 1997
    NavnDissertation paper
    Nummer1

Blom Hansen, T. (1997). The Saffron wave: democratic revolution and the growth of Hindu nationalism in India. Vol I -III. Roskilde: Roskilde Universitet. Dissertation paper, Nr. 1
    Blom Hansen, Thomas. / The Saffron wave : democratic revolution and the growth of Hindu nationalism in India. Vol I -III. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. (Dissertation paper; Nr. 1).
    @book{35860a9052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "The Saffron wave: democratic revolution and the growth of Hindu nationalism in India. Vol I -III",
    author = "{Blom Hansen}, Thomas",
    year = "1997",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Blom Hansen, T 1997, The Saffron wave: democratic revolution and the growth of Hindu nationalism in India. Vol I -III. Dissertation paper, nr. 1, Roskilde Universitet, Roskilde.

The Saffron wave : democratic revolution and the growth of Hindu nationalism in India. Vol I -III. / Blom Hansen, Thomas.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1997.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The Saffron wave

T2 - democratic revolution and the growth of Hindu nationalism in India. Vol I -III

AU - Blom Hansen, Thomas

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Report

BT - The Saffron wave

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Blom Hansen T. The Saffron wave: democratic revolution and the growth of Hindu nationalism in India. Vol I -III. Roskilde: Roskilde Universitet, 1997. (Dissertation paper; Nr. 1).