The Res-AGorA Co-construction Method

Nina Bryndum, Alexander Lang, Christoph Mandl, Morten Velsing Nielsen, Bjørn Bedsted

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelNavigating Towards Shared Responsibility : Navigating Towards Shared Responsibility in Research and Innovation - Approach, Process and Results of the Res-AGorA Project
RedaktørerRalf Lindner, Stefan Kuhlmann, Sally Randles, Bjørn Bedsted, Guido Gorgoni, Erich Griessler, Allison Loconto, Niels Mejlgaard
Udgivelses stedKarlsruhe
ForlagFraunhofer Institute for Systems and Innovation Research ISI
Publikationsdato2016
Sider55-61
Kapitel6
ISBN (Trykt)9-783000-517099
StatusUdgivet - 2016

• ansvarlig forskning og innovation
  • Dialog
  • workshop
  • Deliberation
  • Engaged research

Bryndum, N., Lang, A., Mandl, C., Nielsen, M. V., & Bedsted, B. (2016). The Res-AGorA Co-construction Method. I R. Lindner, S. Kuhlmann, S. Randles, B. Bedsted, G. Gorgoni, E. Griessler, A. Loconto, ... N. Mejlgaard (red.), Navigating Towards Shared Responsibility: Navigating Towards Shared Responsibility in Research and Innovation - Approach, Process and Results of the Res-AGorA Project (s. 55-61). Karlsruhe: Fraunhofer Institute for Systems and Innovation Research ISI.