The regional distribution of producer services in the EC and Nordic countries

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1994
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport
    Nummer98
    ISSN0106-3537

Illeris, S. (1994). The regional distribution of producer services in the EC and Nordic countries. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, Nr. 98
    Illeris, Sven. / The regional distribution of producer services in the EC and Nordic countries. Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. 86 s. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 98).
    @book{2b03f21052c711db9789000ea68e967b,
    title = "The regional distribution of producer services in the EC and Nordic countries",
    author = "Sven Illeris",
    year = "1994",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Illeris, S 1994, The regional distribution of producer services in the EC and Nordic countries. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, nr. 98, Roskilde Universitet, Roskilde.

The regional distribution of producer services in the EC and Nordic countries. / Illeris, Sven.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. 86 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The regional distribution of producer services in the EC and Nordic countries

AU - Illeris, Sven

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Report

BT - The regional distribution of producer services in the EC and Nordic countries

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Illeris S. The regional distribution of producer services in the EC and Nordic countries. Roskilde: Roskilde Universitet, 1994. 86 s. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 98).