The politics of recognition

from ”cultural exchange” to ”domestic work”

Helle Stenum, Lise Widding Isaksen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelPolitics of Care
RedaktørerMajda Hrzenjak
ForlagThe Peace Institute. Institute for Contemporary Social and Political Studies
Publikationsdato1 okt. 2011
StatusUdgivet - 1 okt. 2011

Stenum, H., & Widding Isaksen, L. (2011). The politics of recognition: from ”cultural exchange” to ”domestic work”. I M. Hrzenjak (red.), Politics of Care The Peace Institute. Institute for Contemporary Social and Political Studies.
Stenum, Helle ; Widding Isaksen, Lise . / The politics of recognition : from ”cultural exchange” to ”domestic work”. Politics of Care. red. / Majda Hrzenjak. The Peace Institute. Institute for Contemporary Social and Political Studies, 2011.
@inbook{07ac993b08ca4930a60cbe2d9e187a30,
title = "The politics of recognition: from ”cultural exchange” to ”domestic work”",
author = "Helle Stenum and {Widding Isaksen}, Lise",
year = "2011",
month = "10",
day = "1",
language = "English",
editor = "Majda Hrzenjak",
booktitle = "Politics of Care",
publisher = "The Peace Institute. Institute for Contemporary Social and Political Studies",
address = "Slovenia",

Stenum, H & Widding Isaksen, L 2011, The politics of recognition: from ”cultural exchange” to ”domestic work”. i M Hrzenjak (red.), Politics of Care. The Peace Institute. Institute for Contemporary Social and Political Studies.

The politics of recognition : from ”cultural exchange” to ”domestic work”. / Stenum, Helle; Widding Isaksen, Lise .

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - The politics of recognition

T2 - from ”cultural exchange” to ”domestic work”