Morten Koch Andersen

NavnFS & P Ph.D. afhandlinger
    Nummer85
    ISSN0909-9174

Andersen, M. K. (2014). The politics of politics: youth mobilization, aspirations and the threat of violence at Dhaka University. Roskilde: Roskilde Universitet. FS & P Ph.D. afhandlinger, Nr. 85
    Andersen, Morten Koch. / The politics of politics : youth mobilization, aspirations and the threat of violence at Dhaka University. Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 273 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger; Nr. 85).
    @phdthesis{22dca31fdcee4a21886ce43810bb2938,
    title = "The politics of politics: youth mobilization, aspirations and the threat of violence at Dhaka University",
    author = "Andersen, {Morten Koch}",
    year = "2014",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, MK 2014, The politics of politics: youth mobilization, aspirations and the threat of violence at Dhaka University. FS & P Ph.D. afhandlinger, nr. 85, Roskilde Universitet, Roskilde.

The politics of politics : youth mobilization, aspirations and the threat of violence at Dhaka University. / Andersen, Morten Koch.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2014. 273 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - The politics of politics

T2 - youth mobilization, aspirations and the threat of violence at Dhaka University

AU - Andersen, Morten Koch

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Ph.D. thesis

BT - The politics of politics

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen MK. The politics of politics: youth mobilization, aspirations and the threat of violence at Dhaka University. Roskilde: Roskilde Universitet, 2014. 273 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger; Nr. 85).