The PhD introduction course at LIFE

Publikationsdato2010
StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa

Grumløse, S. P., Kobayashi, S., & Grout, B. W. W. (2010). The PhD introduction course at LIFE. I The PhD introduction course at LIFE Department of Agriculture and Ecology, University of Copenhagen.
Grumløse, Sine Penthin ; Kobayashi, Sofie ; Grout, Brian William Wilson. / The PhD introduction course at LIFE. The PhD introduction course at LIFE. Department of Agriculture and Ecology, University of Copenhagen, 2010.
@inbook{6a73c8c53c0d47018db188870d152574,
title = "The PhD introduction course at LIFE",
abstract = "Rapport laver p{\aa} baggrund af en kvalitativ analyse af introduktionskursus for ph.d.-studerende p{\aa} LIFE, K{\o}benhavns Universitet.",
author = "Gruml{\o}se, {Sine Penthin} and Sofie Kobayashi and Grout, {Brian William Wilson}",
year = "2010",
language = "English",
booktitle = "The PhD introduction course at LIFE",

Grumløse, SP, Kobayashi, S & Grout, BWW 2010, The PhD introduction course at LIFE. i The PhD introduction course at LIFE. Department of Agriculture and Ecology, University of Copenhagen.

The PhD introduction course at LIFE. / Grumløse, Sine Penthin; Kobayashi, Sofie; Grout, Brian William Wilson.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - The PhD introduction course at LIFE

AU - Grumløse, Sine Penthin

AU - Kobayashi, Sofie

AU - Grout, Brian William Wilson

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Rapport laver på baggrund af en kvalitativ analyse af introduktionskursus for ph.d.-studerende på LIFE, Københavns Universitet.

AB - Rapport laver på baggrund af en kvalitativ analyse af introduktionskursus for ph.d.-studerende på LIFE, Københavns Universitet.

M3 - Book chapter

BT - The PhD introduction course at LIFE

CY - Department of Agriculture and Ecology, University of Copenhagen

Grumløse SP, Kobayashi S, Grout BWW. The PhD introduction course at LIFE. I The PhD introduction course at LIFE. Department of Agriculture and Ecology, University of Copenhagen. 2010