The Nature of News Avoidance in a Digital World

Publikationsdato15 jun. 2016
ISBN (Elektronisk)978-1-907384-19-6
StatusUdgivet - 15 jun. 2016

Schrøder, K. C., & Ørsten, M. (2016). The Nature of News Avoidance in a Digital World. I N. Newman, R. Fletcher, D. Levy, & R. Kleis Nielsen (red.), Reuters Digital News Report 2016 Oxford, UK: Reuters Institute for the Study of Journalism.
Schrøder, Kim Christian ; Ørsten, Mark. / The Nature of News Avoidance in a Digital World. Reuters Digital News Report 2016. red. / Nic Newman ; Richard Fletcher ; David Levy ; Rasmus Kleis Nielsen. Oxford, UK : Reuters Institute for the Study of Journalism, 2016.
@inbook{9b98afa40cdb431e9d4873a466a9cc4a,
title = "The Nature of News Avoidance in a Digital World",
author = "Schr{\o}der, {Kim Christian} and Mark {\O}rsten",
year = "2016",
month = "6",
day = "15",
language = "English",
editor = "Nic Newman and Richard Fletcher and David Levy and {Kleis Nielsen}, Rasmus",
booktitle = "Reuters Digital News Report 2016",
publisher = "Reuters Institute for the Study of Journalism",

Schrøder, KC & Ørsten, M 2016, The Nature of News Avoidance in a Digital World. i N Newman, R Fletcher, D Levy & R Kleis Nielsen (red), Reuters Digital News Report 2016. Reuters Institute for the Study of Journalism, Oxford, UK.

The Nature of News Avoidance in a Digital World. / Schrøder, Kim Christian; Ørsten, Mark.

Reuters Digital News Report 2016. red. / Nic Newman; Richard Fletcher; David Levy; Rasmus Kleis Nielsen. Oxford, UK : Reuters Institute for the Study of Journalism, 2016.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

TY - GEN

T1 - The Nature of News Avoidance in a Digital World

AU - Schrøder, Kim Christian