The Mozambican PRSP initiative: Moorings, usage and future

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedCopenhagen
ForlagInstitut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder
ISBN (Elektronisk)978-87-7605-365-9
StatusUdgivet - 2009
Udgivet eksterntJa
NavnDIIS Working paper
Nummer35
Vol/bind2009
ISSN0904-4701

Buur, L., & Baloi, O. (2009). The Mozambican PRSP initiative: Moorings, usage and future. Copenhagen: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder. DIIS Working paper, Nr. 35, Bind. 2009
Buur, Lars ; Baloi, Obede. / The Mozambican PRSP initiative : Moorings, usage and future. Copenhagen : Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2009. (DIIS Working paper; Nr. 35, Bind 2009).
@book{467a8e0e81e14dd7ab66752d9b770d20,
title = "The Mozambican PRSP initiative: Moorings, usage and future",
author = "Lars Buur and Obede Baloi",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",

Buur, L & Baloi, O 2009, The Mozambican PRSP initiative: Moorings, usage and future. DIIS Working paper, nr. 35, bind 2009, Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, Copenhagen.

The Mozambican PRSP initiative : Moorings, usage and future. / Buur, Lars; Baloi, Obede.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - The Mozambican PRSP initiative

T2 - Moorings, usage and future

AU - Buur, Lars

AU - Baloi, Obede

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Book

BT - The Mozambican PRSP initiative

PB - Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder

CY - Copenhagen

Buur L, Baloi O. The Mozambican PRSP initiative: Moorings, usage and future. Copenhagen: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2009. (DIIS Working paper; Nr. 35, Bind 2009).