The misplacement of learning into economic geography?

Mads Odgaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1998
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer132
    ISSN0909-5144

Odgaard, M. (1998). The misplacement of learning into economic geography? Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 132
    Odgaard, Mads. / The misplacement of learning into economic geography?. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 132).
    @book{362ef4c052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "The misplacement of learning into economic geography?",
    author = "Mads Odgaard",
    year = "1998",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Odgaard, M 1998, The misplacement of learning into economic geography? Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 132, Roskilde Universitet, Roskilde.

The misplacement of learning into economic geography? / Odgaard, Mads.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The misplacement of learning into economic geography?

AU - Odgaard, Mads

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Report

BT - The misplacement of learning into economic geography?

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Odgaard M. The misplacement of learning into economic geography? Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 132).