CarrieLynn D. Reinhard

Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

Abstract

The analysis of recollections of experiencing two types of virtual worlds where the recollections were in the form of metaphors.
    OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato2010
    StatusUdgivet - 2010
    BegivenhedECREA European Media and Communication Doctoral Summer School 2010: Cultural and technological challenges of media globalisation and convergence in Europe - Ljubljana, Slovenien
    Varighed: 15 aug. 201027 aug. 2010

Seminar

SeminarECREA European Media and Communication Doctoral Summer School 2010: Cultural and technological challenges of media globalisation and convergence in Europe
    LandSlovenien
    ByLjubljana
    Periode15/08/201027/08/2010

Projekter

Sense-making strategier og innovation i virtuelle verdener - en kritisk analyse af nye markedsdynamikker og ledelse, kulturel innovation og videnskonstruktion

Jensen, S. S., Phillips, L. J., Horst, M., Poulfelt, F., Meldgaard, H., Andersen, P., Kristensen, J. F., Brodersen, C., Strand, D. L., Plesner, U., Gürsimsek, R. A., Reinhard, C. D., Jensen, D. F. & Frølunde, L.

KINO, Det Strategiske Forskningsråd

01/01/200701/07/2012

Projekter: ProjektForskning

Reinhard, C. D. (2010). The metaphors of virtual worlds: How people make sense of a virtual world via the physical world. Afhandling præsenteret på ECREA European Media and Communication Doctoral Summer School 2010: Cultural and technological challenges of media globalisation and convergence in Europe, Ljubljana, Slovenien.