Henrik Vejre, Jesper Brandt, Ole Caspersen, Søren Kristensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelAbstract from International Conference on Multifunctional Land Use 26-28 May 2005 : Meeting Future Demands for Landscape Goods and Services
RedaktørerÜlo Mander, Kadri Meier
Udgivelses stedTartu, Estonia
ForlagTartu University Press
Publikationsdatomaj 2005
ISBN (Trykt)9949-11-065-3
StatusUdgivet - maj 2005

Vejre, H., Brandt, J., Caspersen, O., & Kristensen, S. (2005). The materialization of intangible transcending landscsape functions -: the role of spatial and territorial competences. I Ü. Mander, & K. Meier (red.), Abstract from International Conference on Multifunctional Land Use 26-28 May 2005: Meeting Future Demands for Landscape Goods and Services Tartu University Press.