The kosovo war in the rear-view mirror of science

Rolf Czeskleba-Dupont

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer154
    ISSN0909-5144

Czeskleba-Dupont, R. (2000). The kosovo war in the rear-view mirror of science. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 154
    Czeskleba-Dupont, Rolf. / The kosovo war in the rear-view mirror of science. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 154).
    @book{360fd40052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "The kosovo war in the rear-view mirror of science",
    author = "Rolf Czeskleba-Dupont",
    year = "2000",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Czeskleba-Dupont, R 2000, The kosovo war in the rear-view mirror of science. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 154, Roskilde Universitet, Roskilde.

The kosovo war in the rear-view mirror of science. / Czeskleba-Dupont, Rolf.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The kosovo war in the rear-view mirror of science

AU - Czeskleba-Dupont, Rolf

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Report

BT - The kosovo war in the rear-view mirror of science

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Czeskleba-Dupont R. The kosovo war in the rear-view mirror of science. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 154).