The international petrochemical-plastic complex

NavnWorking paper / International Development Studies, Roskilde University
    Nummer11
    ISSN1398-4136

Lauridsen, L. S. (1999). The international petrochemical-plastic complex: structure and actors. Roskilde: Roskilde Universitet. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, Nr. 11
    Lauridsen, Laurids Sandager. / The international petrochemical-plastic complex : structure and actors. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 11).
    @book{77ca9dc0a48311db86e9000ea68e967b,
    title = "The international petrochemical-plastic complex: structure and actors",
    author = "Lauridsen, {Laurids Sandager}",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lauridsen, LS 1999, The international petrochemical-plastic complex: structure and actors. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, nr. 11, Roskilde Universitet, Roskilde.

The international petrochemical-plastic complex : structure and actors. / Lauridsen, Laurids Sandager.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The international petrochemical-plastic complex

T2 - structure and actors

AU - Lauridsen, Laurids Sandager

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Report

BT - The international petrochemical-plastic complex

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Lauridsen LS. The international petrochemical-plastic complex: structure and actors. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 11).