Mikkel Funder

Publikationsdato2001
    ISBN (Trykt)8798616862
    StatusUdgivet - 2001

Funder, M. (2001). The Institutional Dynamics of Integrated Conservation and Development Programmes. I H. Agersnak, & M. Funder (red.), Conservation and Development: New Insights and Lessons Learnt København: Environment and Development Network.
    Funder, Mikkel. / The Institutional Dynamics of Integrated Conservation and Development Programmes. Conservation and Development: New Insights and Lessons Learnt. red. / Hanne Agersnak ; Mikkel Funder. København : Environment and Development Network, 2001.
    @inbook{cf3904d052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "The Institutional Dynamics of Integrated Conservation and Development Programmes",
    author = "Mikkel Funder",
    year = "2001",
    isbn = "8798616862",
    editor = "Hanne Agersnak and Mikkel Funder",
    booktitle = "Conservation and Development",
    publisher = "Environment and Development Network",

Funder, M 2001, The Institutional Dynamics of Integrated Conservation and Development Programmes. i H Agersnak & M Funder (red), Conservation and Development: New Insights and Lessons Learnt. Environment and Development Network, København.

The Institutional Dynamics of Integrated Conservation and Development Programmes. / Funder, Mikkel.

Conservation and Development: New Insights and Lessons Learnt. red. / Hanne Agersnak; Mikkel Funder. København : Environment and Development Network, 2001.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - The Institutional Dynamics of Integrated Conservation and Development Programmes

AU - Funder, Mikkel