Christian Lund, Tove Degnbol

ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1990

@book{9613a4f0a48f11db86e9000ea68e967b,
    title = "The impact of Socio-Cultural Factors on the Agriculture in Senegal and the Socio-Economic Stratification of the Rural Population in the Light of the Structural Adjustment Policy.: Masters dissertation.",
    author = "Christian Lund and Tove Degnbol",
    year = "1990",
    publisher = "Roskilde Universitet",

The impact of Socio-Cultural Factors on the Agriculture in Senegal and the Socio-Economic Stratification of the Rural Population in the Light of the Structural Adjustment Policy. Masters dissertation. / Lund, Christian; Degnbol, Tove.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1990.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The impact of Socio-Cultural Factors on the Agriculture in Senegal and the Socio-Economic Stratification of the Rural Population in the Light of the Structural Adjustment Policy.

T2 - Masters dissertation.

AU - Lund, Christian

AU - Degnbol, Tove

PY - 1990

Y1 - 1990

M3 - Rapport

BT - The impact of Socio-Cultural Factors on the Agriculture in Senegal and the Socio-Economic Stratification of the Rural Population in the Light of the Structural Adjustment Policy.

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde