The Greenland fisheries

developing a modern fishing industry

Petre Andre Friis, Ragnar Arnason

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelThe north atlantic fisheries : successes, failures and challenges
    RedaktørerArnason Ukendt, Felt Ukendt
    Udgivelses stedCharlottetown
    ForlagInstitute of Island studies
    Publikationsdato1995
    ISBN (Trykt)0919013252, 9780919013254
    StatusUdgivet - 1995

Friis, P. A., & Arnason, R. (1995). The Greenland fisheries: developing a modern fishing industry. I A. Ukendt, & F. Ukendt (red.), The north atlantic fisheries: successes, failures and challenges Charlottetown: Institute of Island studies.
    Friis, Petre Andre ; Arnason, Ragnar. / The Greenland fisheries : developing a modern fishing industry. The north atlantic fisheries: successes, failures and challenges. red. / Arnason Ukendt ; Felt Ukendt. Charlottetown : Institute of Island studies, 1995.
    @inbook{e4d729b052c611db9789000ea68e967b,
    title = "The Greenland fisheries: developing a modern fishing industry",
    author = "Friis, {Petre Andre} and Ragnar Arnason",
    year = "1995",
    language = "English",
    isbn = "0919013252",
    editor = "Arnason Ukendt and Felt Ukendt",
    booktitle = "The north atlantic fisheries",
    publisher = "Institute of Island studies",

Friis, PA & Arnason, R 1995, The Greenland fisheries: developing a modern fishing industry. i A Ukendt & F Ukendt (red), The north atlantic fisheries: successes, failures and challenges. Institute of Island studies, Charlottetown.

The Greenland fisheries : developing a modern fishing industry. / Friis, Petre Andre; Arnason, Ragnar.

The north atlantic fisheries: successes, failures and challenges. red. / Arnason Ukendt; Felt Ukendt. Charlottetown : Institute of Island studies, 1995.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - The Greenland fisheries

T2 - developing a modern fishing industry