The four sides and the area: oblique light on the prehistory of algebra

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1993
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints
    Nummer1993:1
    ISSN0902-901x

Høyrup, J. (1993). The four sides and the area: oblique light on the prehistory of algebra. Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, Nr. 1993:1
    Høyrup, Jens. / The four sides and the area : oblique light on the prehistory of algebra. Roskilde : Roskilde Universitet, 1993. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1993:1).
    @book{fd8b11b052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "The four sides and the area: oblique light on the prehistory of algebra",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1993",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Høyrup, J 1993, The four sides and the area: oblique light on the prehistory of algebra. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, nr. 1993:1, Roskilde Universitet, Roskilde.

The four sides and the area : oblique light on the prehistory of algebra. / Høyrup, Jens.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1993.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The four sides and the area

T2 - oblique light on the prehistory of algebra

AU - Høyrup, Jens

PY - 1993

Y1 - 1993

M3 - Report

BT - The four sides and the area

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Høyrup J. The four sides and the area: oblique light on the prehistory of algebra. Roskilde: Roskilde Universitet, 1993. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1993:1).