The Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC)

Briefing paper prepared for World Wide Fund for Nature (WWF), August (2009)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedStellenbosch, South Africa
ForlagCentre for Chinese Studies, Stellenbosch University
StatusUdgivet - aug. 2009
Udgivet eksterntJa

Jansson, J. (2009). The Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC): Briefing paper prepared for World Wide Fund for Nature (WWF), August (2009). Stellenbosch, South Africa: Centre for Chinese Studies, Stellenbosch University.
Jansson, Johanna. / The Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC) : Briefing paper prepared for World Wide Fund for Nature (WWF), August (2009). Stellenbosch, South Africa : Centre for Chinese Studies, Stellenbosch University, 2009. 15 s.
@book{ba017bc8ec5947c99a3e8eb7ed41e874,
title = "The Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC): Briefing paper prepared for World Wide Fund for Nature (WWF), August (2009)",
author = "Johanna Jansson",
year = "2009",
month = "8",
language = "English",
publisher = "Centre for Chinese Studies, Stellenbosch University",

Jansson, J 2009, The Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC): Briefing paper prepared for World Wide Fund for Nature (WWF), August (2009). Centre for Chinese Studies, Stellenbosch University, Stellenbosch, South Africa.

The Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC) : Briefing paper prepared for World Wide Fund for Nature (WWF), August (2009). / Jansson, Johanna.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - The Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC)

T2 - Briefing paper prepared for World Wide Fund for Nature (WWF), August (2009)

AU - Jansson, Johanna

PY - 2009/8

Y1 - 2009/8

M3 - Report

BT - The Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC)

PB - Centre for Chinese Studies, Stellenbosch University

CY - Stellenbosch, South Africa

Jansson J. The Forum on China-Africa Cooperation (FOCAC): Briefing paper prepared for World Wide Fund for Nature (WWF), August (2009). Stellenbosch, South Africa: Centre for Chinese Studies, Stellenbosch University, 2009. 15 s.