The forms and limits of globalisation

from theories of internationalisation to theories of economic globalisation

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1997
    NavnWorking paper / International Development Studies, Roskilde University
    Nummer6
    ISSN1398-4136

Lauridsen, L. S. (1997). The forms and limits of globalisation: from theories of internationalisation to theories of economic globalisation. Roskilde: Roskilde Universitet. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, Nr. 6
    Lauridsen, Laurids Sandager. / The forms and limits of globalisation : from theories of internationalisation to theories of economic globalisation. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 6).
    @book{b39e2b00a48311db86e9000ea68e967b,
    title = "The forms and limits of globalisation: from theories of internationalisation to theories of economic globalisation",
    author = "Lauridsen, {Laurids Sandager}",
    year = "1997",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lauridsen, LS 1997, The forms and limits of globalisation: from theories of internationalisation to theories of economic globalisation. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, nr. 6, Roskilde Universitet, Roskilde.

The forms and limits of globalisation : from theories of internationalisation to theories of economic globalisation. / Lauridsen, Laurids Sandager.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The forms and limits of globalisation

T2 - from theories of internationalisation to theories of economic globalisation

AU - Lauridsen, Laurids Sandager

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Report

BT - The forms and limits of globalisation

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Lauridsen LS. The forms and limits of globalisation: from theories of internationalisation to theories of economic globalisation. Roskilde: Roskilde Universitet, 1997. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 6).