The formation of Islamic mathematics

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1987
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints
    Nummer1987:1
    ISSN0902-901x

• matematikhistorie
    • videnskabssociologi
    • islam

Høyrup, J. (1987). The formation of Islamic mathematics: sources and condition. Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, Nr. 1987:1
    Høyrup, Jens. / The formation of Islamic mathematics : sources and condition. Roskilde : Roskilde Universitet, 1987. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1987:1).
    @book{fd60f47052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "The formation of Islamic mathematics: sources and condition",
    keywords = "matematikhistorie, videnskabssociologi, islam",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1987",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Høyrup, J 1987, The formation of Islamic mathematics: sources and condition. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, nr. 1987:1, Roskilde Universitet, Roskilde.

The formation of Islamic mathematics : sources and condition. / Høyrup, Jens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The formation of Islamic mathematics

T2 - sources and condition

AU - Høyrup, Jens

PY - 1987

Y1 - 1987

KW - matematikhistorie

KW - videnskabssociologi

KW - islam

M3 - Report

BT - The formation of Islamic mathematics

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Høyrup J. The formation of Islamic mathematics: sources and condition. Roskilde: Roskilde Universitet, 1987. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1987:1).