Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2001
    StatusUdgivet - 2001

Ryberg, J. (2001). The expressionist theory of punishment and the problem of fallible communication. I V. F. Hendricks, & J. Ryberg (red.), Readings in philosophy and science studies, vol. 1 København: Roskilde Universitet.
    Ryberg, Jesper. / The expressionist theory of punishment and the problem of fallible communication. Readings in philosophy and science studies, vol. 1. red. / Vincent F. Hendricks ; Jesper Ryberg. København : Roskilde Universitet, 2001.
    @inbook{d6389250a6fd11db8e5a000ea68e967b,
    title = "The expressionist theory of punishment and the problem of fallible communication",
    author = "Jesper Ryberg",
    year = "2001",
    language = "English",
    editor = "Hendricks, {Vincent F.} and Jesper Ryberg",
    booktitle = "Readings in philosophy and science studies, vol. 1",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Ryberg, J 2001, The expressionist theory of punishment and the problem of fallible communication. i VF Hendricks & J Ryberg (red), Readings in philosophy and science studies, vol. 1. Roskilde Universitet, København.

The expressionist theory of punishment and the problem of fallible communication. / Ryberg, Jesper.

Readings in philosophy and science studies, vol. 1. red. / Vincent F. Hendricks; Jesper Ryberg. København : Roskilde Universitet, 2001.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - The expressionist theory of punishment and the problem of fallible communication

AU - Ryberg, Jesper

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Book chapter

BT - Readings in philosophy and science studies, vol. 1

A2 - Hendricks, Vincent F.

A2 - Ryberg, Jesper

PB - Roskilde Universitet

CY - København

Ryberg J. The expressionist theory of punishment and the problem of fallible communication. I Hendricks VF, Ryberg J, red., Readings in philosophy and science studies, vol. 1. København: Roskilde Universitet. 2001