The energy master equation

a low-temperature approximation to Bässler's random walk model

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde Universitetscenter
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1994
    NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer286
    ISSN0106-6242

Dyre, J. (1994). The energy master equation: a low-temperature approximation to Bässler's random walk model. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 286
    Dyre, Jeppe. / The energy master equation : a low-temperature approximation to Bässler's random walk model. Roskilde Universitetscenter : Roskilde Universitet, 1994. 80 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 286).
    @book{6a8cb8c052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "The energy master equation: a low-temperature approximation to B{\"a}ssler's random walk model",
    author = "Jeppe Dyre",
    year = "1994",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Dyre, J 1994, The energy master equation: a low-temperature approximation to Bässler's random walk model. Tekster fra IMFUFA, nr. 286, Roskilde Universitet, Roskilde Universitetscenter.

The energy master equation : a low-temperature approximation to Bässler's random walk model. / Dyre, Jeppe.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The energy master equation

T2 - a low-temperature approximation to Bässler's random walk model

AU - Dyre, Jeppe

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Rapport

BT - The energy master equation

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde Universitetscenter

Dyre J. The energy master equation: a low-temperature approximation to Bässler's random walk model. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet, 1994. 80 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 286).