The development gaze

visual representation of development in information material form Danida

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelEncounter images
    RedaktørerMai Palmberg
    Udgivelses stedUppsala
    ForlagNordiska Afrikainstitutet
    Publikationsdato2001
    ISBN (Trykt)9171064788
    StatusUdgivet - 2001

Løngreen, H. (2001). The development gaze: visual representation of development in information material form Danida. I M. Palmberg (red.), Encounter images Uppsala: Nordiska Afrikainstitutet.
    Løngreen, Hanne. / The development gaze : visual representation of development in information material form Danida. Encounter images. red. / Mai Palmberg. Uppsala : Nordiska Afrikainstitutet, 2001.
    @inbook{e889f22052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "The development gaze: visual representation of development in information material form Danida",
    author = "Hanne L{\o}ngreen",
    year = "2001",
    language = "English",
    isbn = "9171064788",
    editor = "Mai Palmberg",
    booktitle = "Encounter images",
    publisher = "Nordiska Afrikainstitutet",

Løngreen, H 2001, The development gaze: visual representation of development in information material form Danida. i M Palmberg (red.), Encounter images. Nordiska Afrikainstitutet, Uppsala.

The development gaze : visual representation of development in information material form Danida. / Løngreen, Hanne.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - The development gaze

T2 - visual representation of development in information material form Danida