The basement geology of Bornholm: An excursion guide. PDGIDS

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    StatusUdgivet - 1996
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport
    Nummer105
    ISSN1395-1904

Jørgart, T. (1996). The basement geology of Bornholm: An excursion guide. PDGIDS. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, Nr. 105
    Jørgart, Tommy. / The basement geology of Bornholm : An excursion guide. PDGIDS. 1996. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 105).
    @book{35a3569052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "The basement geology of Bornholm: An excursion guide. PDGIDS",
    author = "Tommy J{\o}rgart",
    year = "1996",
    language = "English",

Jørgart, T 1996, The basement geology of Bornholm: An excursion guide. PDGIDS. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, nr. 105.

The basement geology of Bornholm : An excursion guide. PDGIDS. / Jørgart, Tommy.

1996.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The basement geology of Bornholm

T2 - An excursion guide. PDGIDS

AU - Jørgart, Tommy

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Report

BT - The basement geology of Bornholm

Jørgart T. The basement geology of Bornholm: An excursion guide. PDGIDS. 1996. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 105).