The art of knowing

an essay on epistemology in practice

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1995
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer
    Nummer1
    ISSN0902-9028

Høyrup, J. (1995). The art of knowing: an essay on epistemology in practice. Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer, Nr. 1
    Høyrup, Jens. / The art of knowing : an essay on epistemology in practice. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer; Nr. 1).
    @book{fd30bcb052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "The art of knowing: an essay on epistemology in practice",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1995",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Høyrup, J 1995, The art of knowing: an essay on epistemology in practice. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer, nr. 1, Roskilde Universitet, Roskilde.

The art of knowing : an essay on epistemology in practice. / Høyrup, Jens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

TY - BOOK

T1 - The art of knowing

T2 - an essay on epistemology in practice

AU - Høyrup, Jens

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Book

BT - The art of knowing

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Høyrup J. The art of knowing: an essay on epistemology in practice. Roskilde: Roskilde Universitet, 1995. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer; Nr. 1).