Thomas Frommelt, Hans Ravnkjær Larsen, Arnold Skimminge

NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer356
    ISSN0106-6242

Frommelt, T., Ravnkjær Larsen, H., & Skimminge, A. (1998). Terrænmodellering: analyse af en matematisk model til konstruktion af digitale terænmodeller. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 356
    Frommelt, Thomas ; Ravnkjær Larsen, Hans ; Skimminge, Arnold. / Terrænmodellering : analyse af en matematisk model til konstruktion af digitale terænmodeller. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 356).
    @book{69709a6052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Terr{\ae}nmodellering: analyse af en matematisk model til konstruktion af digitale ter{\ae}nmodeller",
    author = "Thomas Frommelt and {Ravnkj{\ae}r Larsen}, Hans and Arnold Skimminge",
    year = "1998",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Frommelt, T, Ravnkjær Larsen, H & Skimminge, A 1998, Terrænmodellering: analyse af en matematisk model til konstruktion af digitale terænmodeller. Tekster fra IMFUFA, nr. 356, Roskilde Universitet, Roskilde.

Terrænmodellering : analyse af en matematisk model til konstruktion af digitale terænmodeller. / Frommelt, Thomas; Ravnkjær Larsen, Hans; Skimminge, Arnold.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1998.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Terrænmodellering

T2 - analyse af en matematisk model til konstruktion af digitale terænmodeller

AU - Frommelt, Thomas

AU - Ravnkjær Larsen, Hans

AU - Skimminge, Arnold

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Report

BT - Terrænmodellering

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Frommelt T, Ravnkjær Larsen H, Skimminge A. Terrænmodellering: analyse af en matematisk model til konstruktion af digitale terænmodeller. Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 356).