Theorizing participation in adult education and training

Bidragets oversatte titel: Teoretiske forståelser af deltagelse i voksen- og erhvervsuddannelse

Henning Salling Olesen, Kjell Rubenson

Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

Resumé

OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato2007
    StatusUdgivet - 2007
    BegivenhedMeaning, relevance and variation - Second Nordic Conference on Adult Learning - Linköping, Sverige
    Varighed: 17 apr. 200719 apr. 2007
    Konferencens nummer: 2

Konference

KonferenceMeaning, relevance and variation - Second Nordic Conference on Adult Learning
    Nummer2
    LandSverige
    ByLinköping
    Periode17/04/200719/04/2007

• participation
    • motivation
    • life history

Olesen, H. S., & Rubenson, K. (2007). Theorizing participation in adult education and training. Afhandling præsenteret på Meaning, relevance and variation - Second Nordic Conference on Adult Learning, Linköping, Sverige.
    Olesen, Henning Salling ; Rubenson, Kjell. / Theorizing participation in adult education and training. Afhandling præsenteret på Meaning, relevance and variation - Second Nordic Conference on Adult Learning, Linköping, Sverige.19 s.
    @conference{bce9fc6bfacc49b49e3669d14f76b8a2,
    title = "Theorizing participation in adult education and training",
    abstract = "Papiret diskuterer forklarende og fortolkende teoretiske rammer for forst{\aa}else af deltagelse i voksen- og erhvervsuddannelse, og opstiller en syntetiserende model.",
    keywords = "participation, motivation, life history",
    author = "Olesen, {Henning Salling} and Kjell Rubenson",
    year = "2007",
    language = "English",
    note = "null ; Conference date: 17-04-2007 Through 19-04-2007",

Olesen, HS & Rubenson, K 2007, 'Theorizing participation in adult education and training' Paper fremlagt ved Meaning, relevance and variation - Second Nordic Conference on Adult Learning, Linköping, Sverige, 17/04/2007 - 19/04/2007, .

Theorizing participation in adult education and training. / Olesen, Henning Salling; Rubenson, Kjell.

Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Theorizing participation in adult education and training

AU - Olesen, Henning Salling

AU - Rubenson, Kjell

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Papiret diskuterer forklarende og fortolkende teoretiske rammer for forståelse af deltagelse i voksen- og erhvervsuddannelse, og opstiller en syntetiserende model.

AB - Papiret diskuterer forklarende og fortolkende teoretiske rammer for forståelse af deltagelse i voksen- og erhvervsuddannelse, og opstiller en syntetiserende model.

KW - participation

KW - motivation

KW - life history

M3 - Paper

Olesen HS, Rubenson K. Theorizing participation in adult education and training. 2007. Afhandling præsenteret på Meaning, relevance and variation - Second Nordic Conference on Adult Learning, Linköping, Sverige.