Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

StatusUdgivet - 2000
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen , Småskrift
    Nummer113 , 8

Andersen, L. L. (2000). Telling modernization: three voices. life history, gender and the discourse of modernization. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen , Småskrift, Nr. 113 , 8
    Andersen, Linda Lundgaard. / Telling modernization : three voices. life history, gender and the discourse of modernization. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. (Skriftserie fra Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen , Småskrift; Nr. 113 , 8).
    @book{de60f62052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Telling modernization: three voices. life history, gender and the discourse of modernization",
    author = "Andersen, {Linda Lundgaard}",
    year = "2000",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, LL 2000, Telling modernization: three voices. life history, gender and the discourse of modernization. Skriftserie fra Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen , Småskrift, nr. 113 , 8, Roskilde Universitet, Roskilde.

Telling modernization : three voices. life history, gender and the discourse of modernization. / Andersen, Linda Lundgaard.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2000.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Telling modernization

T2 - three voices. life history, gender and the discourse of modernization

AU - Andersen, Linda Lundgaard

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Report

BT - Telling modernization

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen LL. Telling modernization: three voices. life history, gender and the discourse of modernization. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. (Skriftserie fra Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen , Småskrift; Nr. 113 , 8).