Tekster til kursus i Oplysningens politiske filosofi

Mihail Larsen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2013

• Retsfilosofi
    • politisk filosofi
    • Oplysning, filosofi, Hobbes, Locke, Montesquieu, Rousseau, Kant, Hegel, retsfilosofi

Larsen, M. (red.) (2013). Tekster til kursus i Oplysningens politiske filosofi. Roskilde Universitet.
    Larsen, Mihail (Redaktør). / Tekster til kursus i Oplysningens politiske filosofi. Roskilde Universitet, 2013. 464 s.
    @book{e94c22a58c564096988cde6b3651f624,
    title = "Tekster til kursus i Oplysningens politiske filosofi",
    keywords = "Retsfilosofi, politisk filosofi, Oplysning, filosofi, Hobbes, Locke, Montesquieu, Rousseau, Kant, Hegel, retsfilosofi",
    editor = "Mihail Larsen",
    year = "2013",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Larsen, M (red.) 2013, Tekster til kursus i Oplysningens politiske filosofi. Roskilde Universitet.

Tekster til kursus i Oplysningens politiske filosofi. / Larsen, Mihail (Redaktør).

Roskilde Universitet, 2013. 464 s.

TY - BOOK

T1 - Tekster til kursus i Oplysningens politiske filosofi

A2 - Larsen, Mihail

PY - 2013

Y1 - 2013

KW - Retsfilosofi

KW - politisk filosofi

KW - Oplysning, filosofi, Hobbes, Locke, Montesquieu, Rousseau, Kant, Hegel, retsfilosofi

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Tekster til kursus i Oplysningens politiske filosofi

PB - Roskilde Universitet

Larsen M, (ed.). Tekster til kursus i Oplysningens politiske filosofi. Roskilde Universitet, 2013. 464 s.