Teknologiske læreprocesser i Island

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1996
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer128
    ISSN0909-5144

Eliasen, S. (1996). Teknologiske læreprocesser i Island: Marel og Póls. Specialrapport. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 128
    Eliasen, Søren. / Teknologiske læreprocesser i Island : Marel og Póls. Specialrapport. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 128).
    @book{35374e5052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Teknologiske l{\ae}reprocesser i Island: Marel og P{\'o}ls. Specialrapport",
    author = "S{\o}ren Eliasen",
    year = "1996",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Eliasen, S 1996, Teknologiske læreprocesser i Island: Marel og Póls. Specialrapport. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 128, Roskilde Universitet, Roskilde.

Teknologiske læreprocesser i Island : Marel og Póls. Specialrapport. / Eliasen, Søren.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Teknologiske læreprocesser i Island

T2 - Marel og Póls. Specialrapport

AU - Eliasen, Søren

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Rapport

BT - Teknologiske læreprocesser i Island

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Eliasen S. Teknologiske læreprocesser i Island: Marel og Póls. Specialrapport. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 128).