Technocal and economic information for an organised market for electricity

Poul Wolffsen, Poul Erik Gronheit, Helge V. Larsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagDanmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi
    StatusUdgivet - 1996

Wolffsen, P., Gronheit, P. E., & Larsen, H. V. (1996). Technocal and economic information for an organised market for electricity. Roskilde: Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi.
    Wolffsen, Poul ; Gronheit, Poul Erik ; Larsen, Helge V. / Technocal and economic information for an organised market for electricity. Roskilde : Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi, 1996.
    @book{eec253b0b5c111db974c000ea68e967b,
    title = "Technocal and economic information for an organised market for electricity",
    author = "Poul Wolffsen and Gronheit, {Poul Erik} and Larsen, {Helge V.}",
    year = "1996",
    language = "English",
    publisher = "Danmarks Tekniske Universitet, Ris{\o} Nationallaboratoriet for B{\ae}redygtig Energi",

Wolffsen, P, Gronheit, PE & Larsen, HV 1996, Technocal and economic information for an organised market for electricity. Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi, Roskilde.

Technocal and economic information for an organised market for electricity. / Wolffsen, Poul; Gronheit, Poul Erik; Larsen, Helge V.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Technocal and economic information for an organised market for electricity

AU - Wolffsen, Poul

AU - Gronheit, Poul Erik

AU - Larsen, Helge V.

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Book

BT - Technocal and economic information for an organised market for electricity

PB - Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi

CY - Roskilde

Wolffsen P, Gronheit PE, Larsen HV. Technocal and economic information for an organised market for electricity. Roskilde: Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi, 1996.