Teaching basic Science: a global view

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelProceedings of the Second International Symposium on Natural Sciences in Preschool and early Elementary Education
Udgivelses stedPortoroz
Publikationsdato1988
StatusUdgivet - 1988
Udgivet eksterntJa

Thulstrup, E. W. (1988). Teaching basic Science: a global view. I Proceedings of the Second International Symposium on Natural Sciences in Preschool and early Elementary Education Portoroz.
Thulstrup, Erik W. / Teaching basic Science : a global view. Proceedings of the Second International Symposium on Natural Sciences in Preschool and early Elementary Education . Portoroz, 1988.
@inbook{13dd283633024a109206b705381f2187,
title = "Teaching basic Science: a global view",
author = "Thulstrup, {Erik W.}",
year = "1988",
language = "English",
booktitle = "Proceedings of the Second International Symposium on Natural Sciences in Preschool and early Elementary Education",

Thulstrup, EW 1988, Teaching basic Science: a global view. i Proceedings of the Second International Symposium on Natural Sciences in Preschool and early Elementary Education . Portoroz.

Teaching basic Science : a global view. / Thulstrup, Erik W.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Teaching basic Science

T2 - a global view