Teachers' Career Trajectories and Work Lives

Martin Bayer (Redaktør), Ulf Brinkkjær (Redaktør), Helle Plauborg (Redaktør), Simon Rolls (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedDordrecht
ForlagSpringer Science+Business Media
ISBN (Trykt)978-90-481-2357-5
StatusUdgivet - 2009
Udgivet eksterntJa
NavnProfessional Learning and Development in Schools and Higher Education
Nummer3
ISSN1879-8624

• Læreruddannelse, professionslæring, læreres karriereforløb

Bayer, M., Brinkkjær, U., Plauborg, H., & Rolls, S. (red.) (2009). Teachers' Career Trajectories and Work Lives. Dordrecht: Springer Science+Business Media. Professional Learning and Development in Schools and Higher Education, Nr. 3
Bayer, Martin (Redaktør) ; Brinkkjær, Ulf (Redaktør) ; Plauborg, Helle (Redaktør) ; Rolls, Simon (Redaktør). / Teachers' Career Trajectories and Work Lives. Dordrecht : Springer Science+Business Media, 2009. 229 s. (Professional Learning and Development in Schools and Higher Education; Nr. 3).
@book{29831e444381432ea1d2a7249e3a0cf5,
title = "Teachers' Career Trajectories and Work Lives",
keywords = "L{\ae}reruddannelse, professionsl{\ae}ring, l{\ae}reres karriereforl{\o}b",
editor = "Martin Bayer and Ulf Brinkkj{\ae}r and Helle Plauborg and Simon Rolls",
year = "2009",
language = "English",
isbn = "978-90-481-2357-5",
publisher = "Springer Science+Business Media",
address = "Germany",

Bayer, M, Brinkkjær, U, Plauborg, H & Rolls, S (red) 2009, Teachers' Career Trajectories and Work Lives. Professional Learning and Development in Schools and Higher Education, nr. 3, Springer Science+Business Media, Dordrecht.

Teachers' Career Trajectories and Work Lives. / Bayer, Martin (Redaktør); Brinkkjær, Ulf (Redaktør); Plauborg, Helle (Redaktør); Rolls, Simon (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Teachers' Career Trajectories and Work Lives

A2 - Bayer, Martin

A2 - Brinkkjær, Ulf

A2 - Plauborg, Helle

A2 - Rolls, Simon

PY - 2009

Y1 - 2009

KW - Læreruddannelse, professionslæring, læreres karriereforløb

M3 - Anthology

SN - 978-90-481-2357-5

BT - Teachers' Career Trajectories and Work Lives

PB - Springer Science+Business Media

CY - Dordrecht

Bayer M, (ed.), Brinkkjær U, (ed.), Plauborg H, (ed.), Rolls S, (ed.). Teachers' Career Trajectories and Work Lives. Dordrecht: Springer Science+Business Media, 2009. 229 s. (Professional Learning and Development in Schools and Higher Education; Nr. 3).