Talens Magt

Udgave2
    ISBN (Trykt) 9788741254548
    StatusUdgivet - 15 aug. 2010

Gabrielsen, J., & Juul Christiansen, T. (2010). Talens Magt: Indføring i mundtlig retorik. (2 udg.) København: Hans Reitzels Forlag.
    Gabrielsen, Jonas ; Juul Christiansen, Tanja . / Talens Magt : Indføring i mundtlig retorik. 2 udg. København : Hans Reitzels Forlag, 2010. 192 s.
    @book{cb88979fbea74c4eb590bd63c39b4aa2,
    title = "Talens Magt: Indf{\o}ring i mundtlig retorik",
    abstract = "Grundbog i mundtlig retorik – kunsten at holde en overbevisende tale. I bogen introduceres talekunstens centrale greb, s{\aa}som vigtigheden af at analysere sin talesituation, strategisk brug af argumentation, virkningen af eksempler, hensigtsm{\ae}ssig opbygning af en tale, effektiv sprogbrug, samt hensigtsm{\ae}ssig selvfremstilling og fremf{\o}relse. Bogen henter sin teoretiske forst{\aa}elsesramme fra den 2500 {\aa}r gamle l{\ae}re om retorik, mens de praktiske eksempler og anvisninger er tilpasset en nutidig brugskontekst. Form{\aa}let er en kontinuerlig bev{\ae}gelse fra teori til praksis, s{\aa} bogens indsigt i talekunstens v{\ae}sen hele tiden oms{\ae}ttes til konkrete anvisninger. Bogen henvender sig til alle, som {\o}nsker at kunne tale overbevisende. Det g{\ae}lder indf{\o}ringen i mundtlig retorik p{\aa} videreg{\aa}ende uddannelser, seminarier og professionsstudierne samt retorikkurser i det private erhvervsliv.",
    author = "Jonas Gabrielsen and {Juul Christiansen}, Tanja",
    year = "2010",
    month = "8",
    day = "15",
    isbn = "9788741254548",
    publisher = "Hans Reitzels Forlag",
    edition = "2",

Gabrielsen, J & Juul Christiansen, T 2010, Talens Magt: Indføring i mundtlig retorik. 2 udg, Hans Reitzels Forlag, København.

Talens Magt : Indføring i mundtlig retorik. / Gabrielsen, Jonas; Juul Christiansen, Tanja .

2 udg. København : Hans Reitzels Forlag, 2010. 192 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Talens Magt

T2 - Indføring i mundtlig retorik

AU - Gabrielsen, Jonas

AU - Juul Christiansen, Tanja

PY - 2010/8/15

Y1 - 2010/8/15

N2 - Grundbog i mundtlig retorik – kunsten at holde en overbevisende tale. I bogen introduceres talekunstens centrale greb, såsom vigtigheden af at analysere sin talesituation, strategisk brug af argumentation, virkningen af eksempler, hensigtsmæssig opbygning af en tale, effektiv sprogbrug, samt hensigtsmæssig selvfremstilling og fremførelse. Bogen henter sin teoretiske forståelsesramme fra den 2500 år gamle lære om retorik, mens de praktiske eksempler og anvisninger er tilpasset en nutidig brugskontekst. Formålet er en kontinuerlig bevægelse fra teori til praksis, så bogens indsigt i talekunstens væsen hele tiden omsættes til konkrete anvisninger. Bogen henvender sig til alle, som ønsker at kunne tale overbevisende. Det gælder indføringen i mundtlig retorik på videregående uddannelser, seminarier og professionsstudierne samt retorikkurser i det private erhvervsliv.

AB - Grundbog i mundtlig retorik – kunsten at holde en overbevisende tale. I bogen introduceres talekunstens centrale greb, såsom vigtigheden af at analysere sin talesituation, strategisk brug af argumentation, virkningen af eksempler, hensigtsmæssig opbygning af en tale, effektiv sprogbrug, samt hensigtsmæssig selvfremstilling og fremførelse. Bogen henter sin teoretiske forståelsesramme fra den 2500 år gamle lære om retorik, mens de praktiske eksempler og anvisninger er tilpasset en nutidig brugskontekst. Formålet er en kontinuerlig bevægelse fra teori til praksis, så bogens indsigt i talekunstens væsen hele tiden omsættes til konkrete anvisninger. Bogen henvender sig til alle, som ønsker at kunne tale overbevisende. Det gælder indføringen i mundtlig retorik på videregående uddannelser, seminarier og professionsstudierne samt retorikkurser i det private erhvervsliv.

M3 - Bog

SN - 9788741254548

BT - Talens Magt

PB - Hans Reitzels Forlag

CY - København

Gabrielsen J, Juul Christiansen T. Talens Magt: Indføring i mundtlig retorik. 2 udg. København: Hans Reitzels Forlag, 2010. 192 s.