Tal en tanke

om klarhed og nonsens i tænkning og kommunikation

Vincent F. Hendricks, Frederik Stjernfelt

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Resumé

Den svenske biskop og poet Esais Tegnèr har engang sagt: "Menneskers ord og tanker fødes sammen, at tale uklart er at tænke uklart." Denne lærebog er et lynkursus i at tænke og tale klart - og i at være på vagt over for uklar tænkning og tale, hvor den end optræder.Tal en tanke er hurtigt læst og henvender sig til alle, der er ved at påbegynde en højere uddannelse og til den almene læser, der gerne vil blande sig i den offentlige debat.

OriginalsprogDansk
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagSamfundslitteratur
Antal sider252
ISBN (Trykt)978-87-593-1299-5
StatusUdgivet - 2007

Citer dette

Hendricks, V. F., & Stjernfelt, F. (2007). Tal en tanke: om klarhed og nonsens i tænkning og kommunikation. Frederiksberg: Samfundslitteratur.
Hendricks, Vincent F. ; Stjernfelt, Frederik. / Tal en tanke : om klarhed og nonsens i tænkning og kommunikation. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2007. 252 s.
@book{258b2850fe0511db8d23000ea68e967b,
title = "Tal en tanke: om klarhed og nonsens i t{\ae}nkning og kommunikation",
abstract = "Den svenske biskop og poet Esais Tegn{\`e}r har engang sagt: {"}Menneskers ord og tanker f{\o}des sammen, at tale uklart er at t{\ae}nke uklart.{"} Denne l{\ae}rebog er et lynkursus i at t{\ae}nke og tale klart - og i at v{\ae}re p{\aa} vagt over for uklar t{\ae}nkning og tale, hvor den end optr{\ae}der.Tal en tanke er hurtigt l{\ae}st og henvender sig til alle, der er ved at p{\aa}begynde en h{\o}jere uddannelse og til den almene l{\ae}ser, der gerne vil blande sig i den offentlige debat.",
author = "Hendricks, {Vincent F.} and Frederik Stjernfelt",
year = "2007",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-593-1299-5",
publisher = "Samfundslitteratur",

}

Hendricks, VF & Stjernfelt, F 2007, Tal en tanke: om klarhed og nonsens i tænkning og kommunikation. Samfundslitteratur, Frederiksberg.

Tal en tanke : om klarhed og nonsens i tænkning og kommunikation. / Hendricks, Vincent F.; Stjernfelt, Frederik.

Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2007. 252 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

TY - BOOK

T1 - Tal en tanke

T2 - om klarhed og nonsens i tænkning og kommunikation

AU - Hendricks, Vincent F.

AU - Stjernfelt, Frederik

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Den svenske biskop og poet Esais Tegnèr har engang sagt: "Menneskers ord og tanker fødes sammen, at tale uklart er at tænke uklart." Denne lærebog er et lynkursus i at tænke og tale klart - og i at være på vagt over for uklar tænkning og tale, hvor den end optræder.Tal en tanke er hurtigt læst og henvender sig til alle, der er ved at påbegynde en højere uddannelse og til den almene læser, der gerne vil blande sig i den offentlige debat.

AB - Den svenske biskop og poet Esais Tegnèr har engang sagt: "Menneskers ord og tanker fødes sammen, at tale uklart er at tænke uklart." Denne lærebog er et lynkursus i at tænke og tale klart - og i at være på vagt over for uklar tænkning og tale, hvor den end optræder.Tal en tanke er hurtigt læst og henvender sig til alle, der er ved at påbegynde en højere uddannelse og til den almene læser, der gerne vil blande sig i den offentlige debat.

M3 - Bog

SN - 978-87-593-1299-5

BT - Tal en tanke

PB - Samfundslitteratur

CY - Frederiksberg

ER -

Hendricks VF, Stjernfelt F. Tal en tanke: om klarhed og nonsens i tænkning og kommunikation. Frederiksberg: Samfundslitteratur, 2007. 252 s.