Tableu-based decision procedures for epistemic and temporal epistemic logics

Mai Ajspur

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2013

Ajspur, M. (2013). Tableu-based decision procedures for epistemic and temporal epistemic logics. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Ajspur, Mai. / Tableu-based decision procedures for epistemic and temporal epistemic logics. Roskilde : Roskilde Universitet, 2013. 335 s.
    @phdthesis{a1b048ab76a7472a881ff6111ca8a41f,
    title = "Tableu-based decision procedures for epistemic and temporal epistemic logics",
    author = "Mai Ajspur",
    year = "2013",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Tableu-based decision procedures for epistemic and temporal epistemic logics. / Ajspur, Mai.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2013. 335 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Tableu-based decision procedures for epistemic and temporal epistemic logics

AU - Ajspur, Mai

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Ph.D. thesis

BT - Tableu-based decision procedures for epistemic and temporal epistemic logics

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Ajspur M. Tableu-based decision procedures for epistemic and temporal epistemic logics. Roskilde: Roskilde Universitet, 2013. 335 s.