Tæt på måske-læserne

82 samtaler. Delrapport i projektet "Måske-læserne"

Jørgen Poulsen, Elisabeth Frank Larsen, Inger Vigdis Krag

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1998
    NavnPapirer om faglig formidling
    ISSN0901-5671

Poulsen, J., Larsen, E. F., & Krag, I. V. (1998). Tæt på måske-læserne: 82 samtaler. Delrapport i projektet "Måske-læserne". Roskilde: Roskilde Universitet. Papirer om faglig formidling
    Poulsen, Jørgen ; Larsen, Elisabeth Frank ; Krag, Inger Vigdis. / Tæt på måske-læserne : 82 samtaler. Delrapport i projektet "Måske-læserne". Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Papirer om faglig formidling).
    @book{7855bbb052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "T{\ae}t p{\aa} m{\aa}ske-l{\ae}serne: 82 samtaler. Delrapport i projektet {"}M{\aa}ske-l{\ae}serne{"}",
    author = "J{\o}rgen Poulsen and Larsen, {Elisabeth Frank} and Krag, {Inger Vigdis}",
    year = "1998",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Poulsen, J, Larsen, EF & Krag, IV 1998, Tæt på måske-læserne: 82 samtaler. Delrapport i projektet "Måske-læserne". Papirer om faglig formidling, Roskilde Universitet, Roskilde.

Tæt på måske-læserne : 82 samtaler. Delrapport i projektet "Måske-læserne". / Poulsen, Jørgen; Larsen, Elisabeth Frank; Krag, Inger Vigdis.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Papirer om faglig formidling).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Tæt på måske-læserne

T2 - 82 samtaler. Delrapport i projektet "Måske-læserne"

AU - Poulsen, Jørgen

AU - Larsen, Elisabeth Frank

AU - Krag, Inger Vigdis

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Rapport

BT - Tæt på måske-læserne

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Poulsen J, Larsen EF, Krag IV. Tæt på måske-læserne: 82 samtaler. Delrapport i projektet "Måske-læserne". Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. (Papirer om faglig formidling).