Tæt på

Bibliografisk note

@article{4b1e199e59a4480eab58a518a1bd5f90,
title = "T{\ae}t p{\aa}: Intimsf{\ae}restudier i Afrika",
abstract = "Er sex og seksualitet tabubelagt, n{\aa}r man som forsker vil g{\aa} helt t{\ae}t p{\aa}? 13 forskere fra henholdsvis Makerere Universitetet i Kampala og K{\o}benhavns Universitet diskuterer sp{\o}rgsm{\aa}let i bogen Studying Intimate Matters. Forskeren Signe Arnfred anmelder.",
author = "Signe Arnfred",
note = "Anmeldelse af: Studying Intimate Matters - Engaging Methodological Challenges in Studies of Gender, Sexuality and Reproductive Health in sub-Saharan Africa er redigeret af Barbara Ann Barrett og Christian Groes-Green. Bogen er udgivet af Fountain Publishers i Kampala, Uganda.",
year = "2013",
month = "8",
day = "21",
language = "English",
journal = "KVINFOs webmagasin",
issn = "2245-103X",
publisher = "KVINFO",

Tæt på : Intimsfærestudier i Afrika. / Arnfred, Signe.

I: KVINFOs webmagasin , 21.08.2013.

Publikation: Bidrag til tidsskriftAnmeldelseForskning

TY - JOUR

T1 - Tæt på

T2 - Intimsfærestudier i Afrika

AU - Arnfred, Signe

N1 - Anmeldelse af: Studying Intimate Matters - Engaging Methodological Challenges in Studies of Gender, Sexuality and Reproductive Health in sub-Saharan Africa er redigeret af Barbara Ann Barrett og Christian Groes-Green. Bogen er udgivet af Fountain Publishers i Kampala, Uganda.

PY - 2013/8/21

Y1 - 2013/8/21

N2 - Er sex og seksualitet tabubelagt, når man som forsker vil gå helt tæt på? 13 forskere fra henholdsvis Makerere Universitetet i Kampala og Københavns Universitet diskuterer spørgsmålet i bogen Studying Intimate Matters. Forskeren Signe Arnfred anmelder.

AB - Er sex og seksualitet tabubelagt, når man som forsker vil gå helt tæt på? 13 forskere fra henholdsvis Makerere Universitetet i Kampala og Københavns Universitet diskuterer spørgsmålet i bogen Studying Intimate Matters. Forskeren Signe Arnfred anmelder.

M3 - Literature review

JO - KVINFOs webmagasin