Systemudvikling som element i den kapitalistiske teknologiudvikling

Keld Bødker, Jørgen P. Bansler

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagKøbenhavns Universitet
    StatusUdgivet - 1983
    NavnKoebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport
    Nummer15
    Vol/bind1983
    ISSN0107-8283

Bødker, K., & Bansler, J. P. (1983). Systemudvikling som element i den kapitalistiske teknologiudvikling. København: Københavns Universitet. Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport, Nr. 15, Bind. 1983
    Bødker, Keld ; Bansler, Jørgen P. / Systemudvikling som element i den kapitalistiske teknologiudvikling. København : Københavns Universitet, 1983. (Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport; Nr. 15, Bind 1983).
    @book{6f63a740015611dda1c1000ea68e967b,
    title = "Systemudvikling som element i den kapitalistiske teknologiudvikling",
    author = "Keld B{\o}dker and Bansler, {J{\o}rgen P.}",
    year = "1983",
    publisher = "K{\o}benhavns Universitet",

Bødker, K & Bansler, JP 1983, Systemudvikling som element i den kapitalistiske teknologiudvikling. Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport, nr. 15, bind 1983, Københavns Universitet, København.

Systemudvikling som element i den kapitalistiske teknologiudvikling. / Bødker, Keld; Bansler, Jørgen P.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Systemudvikling som element i den kapitalistiske teknologiudvikling

AU - Bødker, Keld

AU - Bansler, Jørgen P.

PY - 1983

Y1 - 1983

M3 - Rapport

BT - Systemudvikling som element i den kapitalistiske teknologiudvikling

PB - Københavns Universitet

CY - København

Bødker K, Bansler JP. Systemudvikling som element i den kapitalistiske teknologiudvikling. København: Københavns Universitet, 1983. (Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport; Nr. 15, Bind 1983).