Syrienkrigere bør være bange for at møde vores retssamfund, ikke omvendt!

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

Resumé

Vi har ingen grund til at være bange for de konsekvenser, der måtte være ved at hente de fængslede Syrienkrigere i Nordsyrien til Danmark. Vores retssamfund og demokratiske værdier er den værste straf, som vi kan udsætte dem for. Hvis ikke vi tager dem tilbage til landet, lader vi bekæmpelsen af terror undergrave vores demokratiske værdier.
OriginalsprogDansk
TidsskriftJyllands-Posten
ISSN0109-1182
StatusUdgivet - 3 mar. 2019

Citer dette

@article{e34181cb0fa84ed9817b502883bb9ddb,
title = "Syrienkrigere b{\o}r v{\ae}re bange for at m{\o}de vores retssamfund, ikke omvendt!",
abstract = "Vi har ingen grund til at v{\ae}re bange for de konsekvenser, der m{\aa}tte v{\ae}re ved at hente de f{\ae}ngslede Syrienkrigere i Nordsyrien til Danmark. Vores retssamfund og demokratiske v{\ae}rdier er den v{\ae}rste straf, som vi kan uds{\ae}tte dem for. Hvis ikke vi tager dem tilbage til landet, lader vi bek{\ae}mpelsen af terror undergrave vores demokratiske v{\ae}rdier.",
author = "Topal, {Mustafa Kemal}",
year = "2019",
month = "3",
day = "3",
language = "Dansk",
journal = "Jyllands-Posten",
issn = "0109-1182",
publisher = "JP/Politikens Hus A/S",

}

Syrienkrigere bør være bange for at møde vores retssamfund, ikke omvendt! / Topal, Mustafa Kemal.

I: Jyllands-Posten, 03.03.2019.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

TY - INPR

T1 - Syrienkrigere bør være bange for at møde vores retssamfund, ikke omvendt!

AU - Topal, Mustafa Kemal

PY - 2019/3/3

Y1 - 2019/3/3

N2 - Vi har ingen grund til at være bange for de konsekvenser, der måtte være ved at hente de fængslede Syrienkrigere i Nordsyrien til Danmark. Vores retssamfund og demokratiske værdier er den værste straf, som vi kan udsætte dem for. Hvis ikke vi tager dem tilbage til landet, lader vi bekæmpelsen af terror undergrave vores demokratiske værdier.

AB - Vi har ingen grund til at være bange for de konsekvenser, der måtte være ved at hente de fængslede Syrienkrigere i Nordsyrien til Danmark. Vores retssamfund og demokratiske værdier er den værste straf, som vi kan udsætte dem for. Hvis ikke vi tager dem tilbage til landet, lader vi bekæmpelsen af terror undergrave vores demokratiske værdier.

UR - https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11220211/syrienkrigere-boer-vaere-bange-for-at-moede-vores-retssamfund-ikke-omvendt/

M3 - Bidrag til avis - Kronik

JO - Jyllands-Posten

JF - Jyllands-Posten

SN - 0109-1182

ER -