Svar på indlægget “Når ’etnicitet’ bliver det styrende parameter”

Sofie Danneskiold-Samsøe, Yvonne Mørck, Bo Wagner Sørensen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

Svar på Uzma Ahmed Andresen og Rikke Andreassens indlæg i Kvinfos Webmagasin den 22. marts 2012 med titlen "Når 'etnicitet' bliver det styrende parameter". Indlægget omhandler den nyligt udkomne bog "'Familien betyder alt'. Vold mod kvinder i etniske minoritetsfamilier". Der er mere tale om et indlæg end en anmeldelse, da en anmeldelse vil fordre en omtale af hele bogen og ikke kun dele af den, at kritik er konkret og baseret på bogens tekst, og at bogens præmisser er udgangspunkt for omtalen. Ingen af delene er tilfældet her, som det fremgår af dette svar på Andresen og Andreassens påstande.
OriginalsprogDansk
TidsskriftKVINFOs webmagasin
StatusUdgivet - apr. 2013

Emneord

  • vold mod kvinder
  • etniske minoriteter

Citer dette

@article{a4aeb234b3734cf6aa540ed1ef84b740,
title = "Svar p{\aa} indl{\ae}gget “N{\aa}r ’etnicitet’ bliver det styrende parameter”",
abstract = "Svar p{\aa} Uzma Ahmed Andresen og Rikke Andreassens indl{\ae}g i Kvinfos Webmagasin den 22. marts 2012 med titlen {"}N{\aa}r 'etnicitet' bliver det styrende parameter{"}. Indl{\ae}gget omhandler den nyligt udkomne bog {"}'Familien betyder alt'. Vold mod kvinder i etniske minoritetsfamilier{"}. Der er mere tale om et indl{\ae}g end en anmeldelse, da en anmeldelse vil fordre en omtale af hele bogen og ikke kun dele af den, at kritik er konkret og baseret p{\aa} bogens tekst, og at bogens pr{\ae}misser er udgangspunkt for omtalen. Ingen af delene er tilf{\ae}ldet her, som det fremg{\aa}r af dette svar p{\aa} Andresen og Andreassens p{\aa}stande.",
keywords = "vold mod kvinder, etniske minoriteter",
author = "Sofie Danneskiold-Sams{\o}e and Yvonne M{\o}rck and S{\o}rensen, {Bo Wagner}",
year = "2013",
month = "4",
language = "Dansk",
journal = "KVINFOs webmagasin",
issn = "2245-103X",
publisher = "KVINFO",

}

Svar på indlægget “Når ’etnicitet’ bliver det styrende parameter”. / Danneskiold-Samsøe, Sofie; Mørck, Yvonne; Sørensen, Bo Wagner.

I: KVINFOs webmagasin , 04.2013.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Svar på indlægget “Når ’etnicitet’ bliver det styrende parameter”

AU - Danneskiold-Samsøe, Sofie

AU - Mørck, Yvonne

AU - Sørensen, Bo Wagner

PY - 2013/4

Y1 - 2013/4

N2 - Svar på Uzma Ahmed Andresen og Rikke Andreassens indlæg i Kvinfos Webmagasin den 22. marts 2012 med titlen "Når 'etnicitet' bliver det styrende parameter". Indlægget omhandler den nyligt udkomne bog "'Familien betyder alt'. Vold mod kvinder i etniske minoritetsfamilier". Der er mere tale om et indlæg end en anmeldelse, da en anmeldelse vil fordre en omtale af hele bogen og ikke kun dele af den, at kritik er konkret og baseret på bogens tekst, og at bogens præmisser er udgangspunkt for omtalen. Ingen af delene er tilfældet her, som det fremgår af dette svar på Andresen og Andreassens påstande.

AB - Svar på Uzma Ahmed Andresen og Rikke Andreassens indlæg i Kvinfos Webmagasin den 22. marts 2012 med titlen "Når 'etnicitet' bliver det styrende parameter". Indlægget omhandler den nyligt udkomne bog "'Familien betyder alt'. Vold mod kvinder i etniske minoritetsfamilier". Der er mere tale om et indlæg end en anmeldelse, da en anmeldelse vil fordre en omtale af hele bogen og ikke kun dele af den, at kritik er konkret og baseret på bogens tekst, og at bogens præmisser er udgangspunkt for omtalen. Ingen af delene er tilfældet her, som det fremgår af dette svar på Andresen og Andreassens påstande.

KW - vold mod kvinder

KW - etniske minoriteter

M3 - Tidsskriftartikel

JO - KVINFOs webmagasin

JF - KVINFOs webmagasin

SN - 2245-103X

ER -