Svanholm ved en skillevej

En analyse af Svanholms økonomi og organisation

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1989
    NavnResearch report
    ISSN0109-4343

• medarbejerejede virksomheder
    • forandring
    • økonomi
    • organisation

@book{51d3ccb0f88711db91c8000ea68e967b,
    title = "Svanholm ved en skillevej: En analyse af Svanholms {\o}konomi og organisation",
    abstract = "Rapporten indg{\aa}r i et projekt om alternative virksomheder, der har til form{\aa}l at belyse hvordan interne forhold i alternative virksomheder har betydning for disse virksomheders overlevelse og udvikling. Denne rapport er et case studie af Svanholm's {\o}konomi og organisation.",
    keywords = "medarbejerejede virksomheder, forandring, {\o}konomi, organisation, Co-operatives, change, organisation",
    author = "Kirsten Bregn and S{\o}ren Jagd",
    year = "1989",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Svanholm ved en skillevej : En analyse af Svanholms økonomi og organisation. / Bregn, Kirsten; Jagd, Søren.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1989. 55 s. (Research report).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Svanholm ved en skillevej

T2 - En analyse af Svanholms økonomi og organisation

AU - Bregn, Kirsten

AU - Jagd, Søren

PY - 1989

Y1 - 1989

N2 - Rapporten indgår i et projekt om alternative virksomheder, der har til formål at belyse hvordan interne forhold i alternative virksomheder har betydning for disse virksomheders overlevelse og udvikling. Denne rapport er et case studie af Svanholm's økonomi og organisation.

AB - Rapporten indgår i et projekt om alternative virksomheder, der har til formål at belyse hvordan interne forhold i alternative virksomheder har betydning for disse virksomheders overlevelse og udvikling. Denne rapport er et case studie af Svanholm's økonomi og organisation.

KW - medarbejerejede virksomheder

KW - forandring

KW - økonomi

KW - organisation

KW - Co-operatives

KW - change

KW - organisation

M3 - Rapport

BT - Svanholm ved en skillevej

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bregn K, Jagd S. Svanholm ved en skillevej: En analyse af Svanholms økonomi og organisation. Roskilde: Roskilde Universitet, 1989. 55 s. (Research report).