Sværmer du for swarming?

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Stive organisationsformer inden for politik og erhvervsliv er kommet til kort. De er ikke i stand til at afspejle tidens hastige forandringer hos vælgerne og forbrugerne. Løsningen er mere selvorganisering. På engelsk kaldes det swarming, fordi selvorganisering ses i naturen, når insekter sværmer rundt. Swarming på godt og ondt ses nu i højere grad i samfundet og i organisationer. Ny ph.d.-afhandling sætter spot på fænomenet. Budskabet er, at swarming er noget, ledere skal efterstræbe med omhu.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato23 jan. 2008
StatusUdgivet - 23 jan. 2008
Udgivet eksterntJa

Citer dette

@misc{88db37f026684462805011746522fe68,
title = "Sv{\ae}rmer du for swarming?",
abstract = "Stive organisationsformer inden for politik og erhvervsliv er kommet til kort. De er ikke i stand til at afspejle tidens hastige forandringer hos v{\ae}lgerne og forbrugerne. L{\o}sningen er mere selvorganisering. P{\aa} engelsk kaldes det swarming, fordi selvorganisering ses i naturen, n{\aa}r insekter sv{\ae}rmer rundt. Swarming p{\aa} godt og ondt ses nu i h{\o}jere grad i samfundet og i organisationer. Ny ph.d.-afhandling s{\ae}tter spot p{\aa} f{\ae}nomenet. Budskabet er, at swarming er noget, ledere skal efterstr{\ae}be med omhu.",
author = "Peter Aagaard",
year = "2008",
month = "1",
day = "23",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Sværmer du for swarming? / Aagaard, Peter.

2008, Analyse.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Sværmer du for swarming?

AU - Aagaard, Peter

PY - 2008/1/23

Y1 - 2008/1/23

N2 - Stive organisationsformer inden for politik og erhvervsliv er kommet til kort. De er ikke i stand til at afspejle tidens hastige forandringer hos vælgerne og forbrugerne. Løsningen er mere selvorganisering. På engelsk kaldes det swarming, fordi selvorganisering ses i naturen, når insekter sværmer rundt. Swarming på godt og ondt ses nu i højere grad i samfundet og i organisationer. Ny ph.d.-afhandling sætter spot på fænomenet. Budskabet er, at swarming er noget, ledere skal efterstræbe med omhu.

AB - Stive organisationsformer inden for politik og erhvervsliv er kommet til kort. De er ikke i stand til at afspejle tidens hastige forandringer hos vælgerne og forbrugerne. Løsningen er mere selvorganisering. På engelsk kaldes det swarming, fordi selvorganisering ses i naturen, når insekter sværmer rundt. Swarming på godt og ondt ses nu i højere grad i samfundet og i organisationer. Ny ph.d.-afhandling sætter spot på fænomenet. Budskabet er, at swarming er noget, ledere skal efterstræbe med omhu.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -