– forståelse og forklaring

NavnFS & P Ph.D. afhandlinger
    Nummer48
    ISSN0909-9174

Pietras-Jensen, V. (2005). Supplerende beretninger og lignende frivillige eksterne ikke-finansielle regnskaber: – forståelse og forklaring. Roskilde: Roskilde Universitet. FS & P Ph.D. afhandlinger, Nr. 48
    Pietras-Jensen, Vinni. / Supplerende beretninger og lignende frivillige eksterne ikke-finansielle regnskaber : – forståelse og forklaring. Roskilde : Roskilde Universitet, 2005. 199 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger; Nr. 48).
    @phdthesis{559bd710abad11db8289000ea68e967b,
    title = "Supplerende beretninger og lignende frivillige eksterne ikke-finansielle regnskaber: – forst{\aa}else og forklaring",
    author = "Vinni Pietras-Jensen",
    year = "2005",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Pietras-Jensen, V 2005, Supplerende beretninger og lignende frivillige eksterne ikke-finansielle regnskaber: – forståelse og forklaring. FS & P Ph.D. afhandlinger, nr. 48, Roskilde Universitet, Roskilde.

Supplerende beretninger og lignende frivillige eksterne ikke-finansielle regnskaber : – forståelse og forklaring. / Pietras-Jensen, Vinni.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Supplerende beretninger og lignende frivillige eksterne ikke-finansielle regnskaber

T2 - – forståelse og forklaring

AU - Pietras-Jensen, Vinni

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Supplerende beretninger og lignende frivillige eksterne ikke-finansielle regnskaber

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Pietras-Jensen V. Supplerende beretninger og lignende frivillige eksterne ikke-finansielle regnskaber: – forståelse og forklaring. Roskilde: Roskilde Universitet, 2005. 199 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger; Nr. 48).