Health, Food and Sustainability

Bidragets oversatte titel: Sundhed, fødevarer og bæredygtighed

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    Resumé

    I artiklen diskuteres relationerne mellem bæredygtighed og sundhed. Der opstilles paradoks om at der på trods af stort fokus og investering af ressourcer indenfor sundhed og bæredygtighed synes problemernes omfang at vokse. Artiklen peger på, at der må skabes en samlet forståelse af de to felters udvikling, som må anskues ud fra et dualitetsperspektiv og ikke et dualisme-perspektiv.
    OriginalsprogEngelsk
    TitelA New Agenda for Sustainability
    Antal sider21
    Udgivelses stedEngland, USA
    ForlagAshgate
    Publikationsdato2010
    Sider249-270
    Kapitel12
    ISBN (Trykt)9780754679769
    ISBN (Elektronisk)9780754699361
    StatusUdgivet - 2010

    Emneord

    • sundhed
    • fødevarer
    • bæredygtighed

    Citer dette

    Pedersen, K. B., & Land, B. (2010). Health, Food and Sustainability. I A New Agenda for Sustainability (s. 249-270). England, USA: Ashgate.
    Pedersen, Kirsten Bransholm ; Land, Birgit. / Health, Food and Sustainability. A New Agenda for Sustainability. England, USA : Ashgate, 2010. s. 249-270
    @inbook{e1a28af77acd414eb55d1dc6ed915fca,
    title = "Health, Food and Sustainability",
    abstract = "I artiklen diskuteres relationerne mellem b{\ae}redygtighed og sundhed. Der opstilles paradoks om at der p{\aa} trods af stort fokus og investering af ressourcer indenfor sundhed og b{\ae}redygtighed synes problemernes omfang at vokse. Artiklen peger p{\aa}, at der m{\aa} skabes en samlet forst{\aa}else af de to felters udvikling, som m{\aa} anskues ud fra et dualitetsperspektiv og ikke et dualisme-perspektiv.",
    keywords = "sundhed, f{\o}devarer, b{\ae}redygtighed",
    author = "Pedersen, {Kirsten Bransholm} and Birgit Land",
    year = "2010",
    language = "English",
    isbn = "9780754679769",
    pages = "249--270",
    booktitle = "A New Agenda for Sustainability",
    publisher = "Ashgate",

    }

    Pedersen, KB & Land, B 2010, Health, Food and Sustainability. i A New Agenda for Sustainability. Ashgate, England, USA, s. 249-270.

    Health, Food and Sustainability. / Pedersen, Kirsten Bransholm; Land, Birgit.

    A New Agenda for Sustainability. England, USA : Ashgate, 2010. s. 249-270.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    TY - CHAP

    T1 - Health, Food and Sustainability

    AU - Pedersen, Kirsten Bransholm

    AU - Land, Birgit

    PY - 2010

    Y1 - 2010

    N2 - I artiklen diskuteres relationerne mellem bæredygtighed og sundhed. Der opstilles paradoks om at der på trods af stort fokus og investering af ressourcer indenfor sundhed og bæredygtighed synes problemernes omfang at vokse. Artiklen peger på, at der må skabes en samlet forståelse af de to felters udvikling, som må anskues ud fra et dualitetsperspektiv og ikke et dualisme-perspektiv.

    AB - I artiklen diskuteres relationerne mellem bæredygtighed og sundhed. Der opstilles paradoks om at der på trods af stort fokus og investering af ressourcer indenfor sundhed og bæredygtighed synes problemernes omfang at vokse. Artiklen peger på, at der må skabes en samlet forståelse af de to felters udvikling, som må anskues ud fra et dualitetsperspektiv og ikke et dualisme-perspektiv.

    KW - sundhed

    KW - fødevarer

    KW - bæredygtighed

    M3 - Book chapter

    SN - 9780754679769

    SP - 249

    EP - 270

    BT - A New Agenda for Sustainability

    PB - Ashgate

    CY - England, USA

    ER -

    Pedersen KB, Land B. Health, Food and Sustainability. I A New Agenda for Sustainability. England, USA: Ashgate. 2010. s. 249-270