Succesfuld turistudvikling: nøglen til innovation i turisme

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnForskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter
    Nummer02:1
    ISSN1600-1966

Sundbo, J. (2002). Succesfuld turistudvikling: nøglen til innovation i turisme. Roskilde: Roskilde Universitet. Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter, Nr. 02:1
    Sundbo, Jon. / Succesfuld turistudvikling : nøglen til innovation i turisme. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter; Nr. 02:1).
    @book{3bb53920af9211dbb62d000ea68e967b,
    title = "Succesfuld turistudvikling: n{\o}glen til innovation i turisme",
    author = "Jon Sundbo",
    year = "2002",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Sundbo, J 2002, Succesfuld turistudvikling: nøglen til innovation i turisme. Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter, nr. 02:1, Roskilde Universitet, Roskilde.

Succesfuld turistudvikling : nøglen til innovation i turisme. / Sundbo, Jon.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2002.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Succesfuld turistudvikling

T2 - nøglen til innovation i turisme

AU - Sundbo, Jon

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Rapport

BT - Succesfuld turistudvikling

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Sundbo J. Succesfuld turistudvikling: nøglen til innovation i turisme. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter; Nr. 02:1).