Styringskløft mellem Finansministeriet og kommuner

StatusUdgivet - 2016

@misc{ddd3509a1d444d7fab498ceca6f3dcae,
title = "Styringskl{\o}ft mellem Finansministeriet og kommuner",
abstract = "NY VIDEN: New Public Management dominerer styringst{\ae}nkningen i Finansministeriet, mens kommunerne i stadig h{\o}jere grad abonnerer p{\aa} et helt nyt forvaltningsparadigme. Styringskl{\o}ften er uholdbar, skriver forfatterne bag nye unders{\o}gelser om emnet, Jacob Torfing og Tobias Bonne K{\o}hler fra Roskilde Universitet.",
keywords = "public governance",
author = "Jacob Torfing and {Bonne K{\o}hler}, Tobias",
year = "2016",
type = "Other",

Styringskløft mellem Finansministeriet og kommuner. / Torfing, Jacob; Bonne Køhler, Tobias.

2016, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

TY - ICOMM

T1 - Styringskløft mellem Finansministeriet og kommuner

AU - Torfing, Jacob

AU - Bonne Køhler, Tobias

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - NY VIDEN: New Public Management dominerer styringstænkningen i Finansministeriet, mens kommunerne i stadig højere grad abonnerer på et helt nyt forvaltningsparadigme. Styringskløften er uholdbar, skriver forfatterne bag nye undersøgelser om emnet, Jacob Torfing og Tobias Bonne Køhler fra Roskilde Universitet.

AB - NY VIDEN: New Public Management dominerer styringstænkningen i Finansministeriet, mens kommunerne i stadig højere grad abonnerer på et helt nyt forvaltningsparadigme. Styringskløften er uholdbar, skriver forfatterne bag nye undersøgelser om emnet, Jacob Torfing og Tobias Bonne Køhler fra Roskilde Universitet.

KW - public governance

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation