Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Nummer12
    ISSN0905-8109

Bibliografisk note

Del af Ph.D. afhandling, Roskilde Universitetscenter 1996.

Rapporten er udarb. for Roskilde Amt, Social- og Sundhedsforvaltningen

Lundgaard Andersen, L. (1992). Styre eller styres: En evaluering af et forsøg med selvforvaltning og rammestyring i Roskilde Amt. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 12
    Lundgaard Andersen, Linda. / Styre eller styres : En evaluering af et forsøg med selvforvaltning og rammestyring i Roskilde Amt. Roskilde : Roskilde Universitet, 1992. 259 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 12).
    @book{eeb69ab0b5a811dc9601000ea68e967b,
    title = "Styre eller styres: En evaluering af et fors{\o}g med selvforvaltning og rammestyring i Roskilde Amt",
    author = "{Lundgaard Andersen}, Linda",
    note = "Del af Ph.D. afhandling, Roskilde Universitetscenter 1996. Rapporten er udarb. for Roskilde Amt, Social- og Sundhedsforvaltningen",
    year = "1992",
    isbn = "87-7349-170-5",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lundgaard Andersen, L 1992, Styre eller styres: En evaluering af et forsøg med selvforvaltning og rammestyring i Roskilde Amt. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 12, Roskilde Universitet, Roskilde.

Styre eller styres : En evaluering af et forsøg med selvforvaltning og rammestyring i Roskilde Amt. / Lundgaard Andersen, Linda.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1992. 259 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Styre eller styres

T2 - En evaluering af et forsøg med selvforvaltning og rammestyring i Roskilde Amt

AU - Lundgaard Andersen, Linda

N1 - Del af Ph.D. afhandling, Roskilde Universitetscenter 1996. Rapporten er udarb. for Roskilde Amt, Social- og Sundhedsforvaltningen

PY - 1992

Y1 - 1992

M3 - Bog

SN - 87-7349-170-5

BT - Styre eller styres

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Lundgaard Andersen L. Styre eller styres: En evaluering af et forsøg med selvforvaltning og rammestyring i Roskilde Amt. Roskilde: Roskilde Universitet, 1992. 259 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 12).