Kirsten Weber

ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1997
    StatusUdgivet - 1997

Weber, K. (1997). Studieforudsætninger hos mellemuddannede og konsekvenser for tilrettelæggelse af brobygningsforløb. I H. Hoffmann (red.), Projekt brobygning: et kvalitetsudviklingsprojekt Roskilde: Roskilde Universitet.
    Weber, Kirsten. / Studieforudsætninger hos mellemuddannede og konsekvenser for tilrettelæggelse af brobygningsforløb. Projekt brobygning: et kvalitetsudviklingsprojekt. red. / Heike Hoffmann. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997.
    @inbook{96260e4052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Studieforuds{\ae}tninger hos mellemuddannede og konsekvenser for tilrettel{\ae}ggelse af brobygningsforl{\o}b",
    author = "Kirsten Weber",
    year = "1997",
    editor = "Heike Hoffmann",
    booktitle = "Projekt brobygning",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Weber, K 1997, Studieforudsætninger hos mellemuddannede og konsekvenser for tilrettelæggelse af brobygningsforløb. i H Hoffmann (red.), Projekt brobygning: et kvalitetsudviklingsprojekt. Roskilde Universitet, Roskilde.

Studieforudsætninger hos mellemuddannede og konsekvenser for tilrettelæggelse af brobygningsforløb. / Weber, Kirsten.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Studieforudsætninger hos mellemuddannede og konsekvenser for tilrettelæggelse af brobygningsforløb

AU - Weber, Kirsten